We vinden het belangrijk om ook als jonge christenen samen te komen en verbonden te zijn met elkaar. Door samen over de Bijbel na te denken hopen we meer voor elkaar en voor de mensen om ons heen te kunnen betekenen.

Onze JVW-avonden (jongvolwassenen) gaan tweemaal per maand door. De leeftijden variëren vanaf 20 jaar tot en met 35 jaar. De bijeenkomst gebeurt meestal op een avond tijdens de week in een gezellige woning bij een familie uit de groep vanaf 20:00 tot en met 22:30 uur.

Op zoek naar een samenkomst met jongeren?

Als je een gelovige jongere bent of een student(e) die in Brussel is komen wonen om te studeren en je wilt graag in contact komen met een groep jonge gelovigen, dan ben je zeker welkom bij onze JVW-avonden. We hebben ook fun activiteiten zoals iets gaan eten en drinken, sporten, naar de cinema gaan, quizzen en zelfs korte trips naar het buitenland. We zijn flexibel en open voor nieuwe ideeën. Aarzel niet om ons te contacteren (via telefoon of mail). We nemen dan contact met je op om je de ontmoetingsmomenten en locatie door te geven.


Geïnteresseerd in het geloof?

Je hoeft geen gelovige student te zijn om de JVW of andere activiteiten bij te wonen. Ben je geïnteresseerd in het geloof en je zou hier graag meer over willen weten door er met leeftijdsgenoten over te spreken? Dan ben je ook van harte welkom. Je kan zeker iets laten weten via ‘contact.